6 Λόγοι για να απευθυνθείτε σε έναν AV Integrator

Είστε procurement manager σε μια μεγάλη πολυεθνική, υπεύθυνος προμηθειών σε ένα νομικό πρόσωπο ή εργάζεστε στο τμήμα IT μιας επιχείρησης και σας έχει ζητηθεί να αναλάβετε μια συγκεκριμένη προμήθεια οπτικοακουστικού εξοπλισμού;

PROCUREMENT CONCEPT

Πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το ψάξιμο , ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό και μάθετε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να συνεργαστείτε με έναν αξιόπιστο AV Integrator, και να λάβετε μια ολοκληρωμένη λύση με… το κλειδί στο χέρι.

1. Θέλω να ζητήσω προσφορά για εξοπλισμό meeting room και wireless presentation στο conference room. Σε πόσους προμηθευτές πρέπει να απευθυνθώ;

Ένας ΑV integrator, γνωρίζοντας πως οι τεχνολογίες συνδέονται μεταξύ τους, θα σχεδιάσει και θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση που θα αφορά οπτικοακουστικά συστήματα, συστήματα conferencing, wireless connectivity και αυτοματισμών ώστε να προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

2. Στο μέλλον οι ανάγκες μας μπορεί να αυξηθούν διότι η εταιρία αναπτύσσεται ραγδαία, ενώ η τεχνολογία αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. Πως θα προετοιμαστούμε για αυτό χωρίς να χρειαστεί να απαξιώσουμε την σημερινή επένδυσή μας;

Γνωρίζοντας λοιπόν τις τωρινές σας ανάγκες, o AV integrator μπορεί να κάνει ασφαλείς προβλέψεις για τις μελλοντικές σας ανάγκες, αφήνοντας περιθώρια για πιθανές αναβαθμίσεις τεχνολογίας και software, ή συνδεσιμότητας περισσότερων πόρων στο AV σύστημά σας, εξασφαλίζοντάς σας έτσι λειτουργικό χρόνο και μειωμένα κόστη.

3. Θα πρέπει να κρατήσω τηλέφωνα τεχνικών ήχου, εικόνας, ηλεκτρολόγου και τεχνικού εγκατάστασης, για να τα έχω εύκαιρα όταν κάτι δεν δουλέψει, σωστά;

 Ένας προμηθευτής/εγκαταστάτης = Ένα σημείο επαφής

Όταν μια εταιρία εγκαθιστά και ενσωματώνει όλο τον AV εξοπλισμό σας, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να επικοινωνήσετε μόνο με ένα άτομο όταν έχετε κάποια ερώτηση ή όταν κάτι δεν πάει καλά. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με πολλούς προμηθευτές, πηγές και επαφές για να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε, χάνοντας έτσι πολύτιμες εργατοώρες.

4. Έχω δει κάτι συστήματα conferencing της Logitech, και ένα σύστημα roombooking από την Σουηδία.. δεν θέλω να τα πάρω όλα από τον ίδιο προμηθευτή!

Ένας AV integrator είναι στην προνομιούχα θέση να γνωρίζει όλες τις δυνατές επιλογές της αγοράς σε μεγάλη γκάμα προϊόντων ήχου, εικόνας, video conference, wireless presentation, room booking κλπ. Επομένως είναι σε θέση να προτείνει την αποτελεσματικότερη πρόταση προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και budget.

5. Θα έχω υποστήριξη μετά το έργο, ή θα πρέπει να βρω ομάδα τεχνικών να μπορεί να με υποστηρίξει;

Ένας AV integrator δεν παρακολουθεί το έργο μόνο μέχρις ότου αυτό υλοποιηθεί. Ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας, είναι και το after sales support. Ανάλογα με την επιθυμία και ανάγκη του εκάστοτε πελάτη, παρέχονται σταθερά συμβόλαια συντήρησης, ή πιστώνονται blocks of hours of maintenance για την επιδιόρθωση ή την συντήρηση των οπτικοακουστικών σας συστημάτων.

6.  Έχω δυσκολίες χωροταξικές, με πολλά γραφεία, και περιορισμένο χώρο αποθήκευσης καλωδίωσης. Θα μπορέσω να εξυπηρετηθώ;

Ένας AV συνεργάτης με πλούσιο πελατολόγιο και portfolio projects, έχει την δυνατότητα να φέρει εις πέρας και πιο απαιτητικές εργασίες, γιατί έχει προϋπηρεσία σε ποικίλα περιβάλλοντα, το καθένα με τις ιδιαίτερες συνθήκες τους.

Σε κάθε περίπτωση, επιλέξτε με βάση την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Επιλέξτε έναν συνεργάτη με ανθρώπινο πρόσωπο, επαγγελματική συμπεριφορά, ήθος και αποτελεσματικότητα.

Αναβαθμίστε τον οργανισμό για τον οποίο εργάζεστε κερδίστε παραγωγικό χρόνο & ξεχωρίστε ποιοτικά.