Avidex Project timeline

Ποια είναι τα βήματα της συνεργασίας με έναν AV Integrator?

«Ο πρώτος αλλά και καθοριστικότερος παράγοντας επιτυχίας της συνεργασίας με έναν AV integrator, είναι η έγκαιρη επικοινωνία μαζί του.»

Lefteris XenosSales & Project Manager

Το κλειδί είναι να εμπλακούμε στο σωστό χρόνο. Έτσι, θα εκπονηθεί μια σωστή μελέτη χώρου και θα γίνει μια πλήρης καταγραφή των αναγκών και των επιθυμιών του πελάτη. Επίσης θα μπορέσουμε να αναλύσουμε το τι προσφέρει η τεχνολογία βάσει των προδιαγραφών που θέτει, και τέλος θα μπορέσουμε να τοποθετηθούμε με αποτελεσματικότητα στην προδιαγραφή του τεχνολογικού εξοπλισμού.

Επίσκεψη & Καταγραφή αναγκών

Ένας έμπειρος τεχνικός σύμβουλος, επισκέπτεται τον χώρο & καταγράφει τις απαιτήσεις σας και λεπτομέρειες που πρέπει να συμπεριληφθούν στο σχεδιασμό.

ProjectDesign

Σας αποστέλλεται το σχέδιο βάσει των καταγεγραμμένων αναγκών σας και των ιδιαιτεροτήτων του χώρου.

Οικονομική Προσφορά

Παραδίδουμε την αναλυτική οικονομική προσφορά εξοπλισμού και των υπηρεσιών.

Installation & Project Management

Έφτασε η ώρα της εγκατάστασης! Η έμπειρη ομάδα τεχνικών της AVIDEX εγκαθιστά προσεκτικά κάθε στοιχείο στο χώρο σας. Ταυτόχρονα, συντονίζουμε και όλες τις υπόλοιπες εργασίες που είναι αναγκαίες για την υλοποίηση του έργου.

Fine Tuning & Training

Ο σύμβουλός μας, σας εξηγεί αναλυτικά τη χρήση του συστήματος σας, και κάνετε μαζί το demo testing. To έργο έχει ολοκληρωθεί!

Commissioning & Maintenance

Συζητάμε για τις επιλογές του after sales support και βρίσκουμε μαζί το πακέτο υπηρεσιών που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες, σε συμβόλαιο συντήρησης ή blocks of hours of maintenance.