H Hitachi γίνεται πλέον Maxell

Οι προβολείς Hitachi αλλάζουν σε προβολείς Maxell

Ο Όμιλος Maxell απέκτησε αρχικά το τμήμα βιντεοπροβολέων της Hitachi Co. Ltd. τον Ιούλιο του 2013. Από τότε, ο Όμιλος Maxell έχει συνεχίσει την ανάπτυξη και την παραγωγή προβολέων κάτω από την επωνυμία Hitachi και τα διέθετε σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ποιότητα, η αξιοπιστία και οι οπτικές τεχνολογίες που προβάλλονται από αυτά τα προϊόντα χαίρουν μεγάλης εμπιστοσύνης και εκτίμησης από την παγκόσμια αγορά.

Με βάση τα καθιερωμένα πλεονεκτήματα των δικών της τεχνολογιών προβολής, η Maxell Ltd. αναμένει ότι η χρήση του δικτύου σχεδιασμού, παραγωγής και διανομής θα εξασφαλίσει ότι οι προβολείς Maxell θα γίνουν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους πελάτες σε κάθε μία από τις περιοχές που εξυπηρετεί παγκόσμια. Επιπλέον, με την σχεδίαση προβολέων με πηγή φωτός laser κάτω από τη μάρκα Maxell, η εταιρία πιστεύει ότι τα προϊόντα της θα είναι μεταξύ των πιο περιζήτητων, αξιόπιστων και σεβαστών λύσεων προβολής παγκοσμίως.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης επωνυμίας:

  • Πώς μπορώ να βρω τα μοντέλα αντικατάστασης για τους υπάρχοντες προβολείς μου;

Καλέστε μας στο 210 92 10 803, ή στείλτε e-mail στην διεύθυνση ip@avidex.gr

  • Πότε θα συμβεί αυτή η μετάβαση;

Η παγκόσμια έναρξη της μάρκας Maxell θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του 2019. Η Maxell θα κυκλοφορήσει νέους προβολείς ξεκινώντας από το πρώτο τρίμηνο του 2019.

  • Θα αλλάξουν τα προϊόντα;

Αν και η επωνυμία θα αλλάξει σε MAXELL, τα προϊόντα θα συνεχίσουν να προσφέρουν την ίδια απόδοση, αξία και αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν εδώ και πολλά χρόνια τα προϊόντα Hitachi. Φυσικά, η Maxell Ltd. θα επεκταθεί πάνω σε μια καθιερωμένη παράδοση της συναρπαστικής τεχνολογικής εξέλιξης και της καινοτομίας στην ψηφιακή οθόνη, καθώς εισάγει συναρπαστικά νέα μοντέλα και ενδιαφέρουσες νέες λειτουργίες τα επόμενα χρόνια.

  • Θα είμαι ακόμα σε θέση να βρω ανταλλακτικές λάμπες και φακούς για τον Hitachiπροβολέα μου μετά την αλλαγή;

Και βέβαια. Ενώ η Hitachi δεν θα παράγει νέα μοντέλα προβολέα στο εξής, όλα τα υπάρχοντα μοντέλα (και ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ) θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210 9210803,

ή στείλτε email στο info@avidex.gr